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The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus)

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.

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1

Einige Besonderheiten der Isolierung des Gesamteiweißes aus der Biomasse von Einzellern für Nahrungszwecke

Rogoshin, S.W.; Sergejew, W.A.; Mamzis, A.M.; Walkowski, D.G., in: Die Nahrung, 19, 1975, 9/10, S. 961-962
2

Physikalisch-chemische Aspekte der Herstellung künstlicher Nahrungsmittel

Tolstogusow, W.B.; Braudo, E.E.; Wainerman, E.S., in: Die Nahrung, 19, 1975, S. 9/10
3

Komplexe Gele von Eiweißen und sauren Polysacchariden

Muchin, M.A.; Wajnermann, E.S.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 20, 1975, 3, S. 313-319
4

Struktur und Eigenschaften komplexer Gele aus Gelatine und Pektin

Tschumak, G.Ja.; Wajnermann, E.S.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 20, 1976, 3, S. 321-328
5

Künstliche Makkaroni. 2.Mitt. Untersuchung des Biologischen Wertes künstlicher Makkaroni

Tolstogusow, W.B.; Tschimirow, Ju.I.; Suchanow, B.P.; Brando, E.E.; Ignatjew, A.D.; Kosmina, E.P., in: Die Nahrung, 20, 1976, 3, S. 329-338
6

Zwei Stadien bei der Verdauung von Eiweißen durch Pepsin

Belikow, W.M.; Antonowa, T.W., in: Die Nahrung, 20, 1976, 6, S. 593-596
7

Professor Dr. A.A. Pokrovskij zum 60. Geburtstag

Haenel, H., in: Die Nahrung, 20, 1976, 10, S. 873-874
8

Über den biologischen Wert von Fetten

Pokrovskij, A.A., in: Die Nahrung, 21, 1977, 6, S. 497-502
9

Zur Wirkung biologisch aktiver Stoffe der Nahrung.

Pokrovskij, A.A., in: Die Nahrung, 21, 1977, 10, S. 845-863
10

Herstellung von künstlichem Kaviar als Beispiel für die Verarbeitung von Eiweiß zu künstlichen Lebensmitteln

Rogoshin, S.W.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 5-21