Портал славістики


[root][biblio]

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus)

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.

ID40557
Author(s)Rogoshin, S.W.; Tolstogusow, W.B.
Title

Herstellung von künstlichem Kaviar als Beispiel für die Verarbeitung von Eiweiß zu künstlichen Lebensmitteln

PublishedDie Nahrung, 19, 1975, 1, S. 5-21
CountryDeutsche Demokratische Republik
FormBeitrag aus Zeitschrift
SubjectsLebensmittelchemie
Subjects (Person)Rogožin, S.V.; Rogoshin, S.W.; Tolstogusov, V.B.; Tolstogusow, W.B.
ClassificationWISSENSCHAFT und HOCHSCHULWESEN
Wissenschaftswesen
Einzelne Wissenschaftsbereiche
Naturwissenschaften; Mathematik
Chemie
SoundexH0782; K4682; K4700; B1815; V0771; E0800; K4682; L5168
PURLCitation link

More like this:

Das Eiweiss aus dem Krill / Fokin, A.
Physikalisch-chemische Aspekte der Herstellung künstlicher Nahrungsmittel / Tolstogusow, W.B.
Philosophie der künstlichen Intelligenz / Alexejewa, I. / Prossin, W.
Biosatellit erkundet Einfluß der künstlichen Gravitation / Konowalow, B.
Verarbeitung auf dem Feld. Die Gemüsebauern des Gebiets Osch konnten die Ernteverluste verringern / Sacharow, W.
Kaviar. Boulevard. Gartenring / Rinser, Luise
Kaviar. Luxusfutter für die Reichen: Schwarze Eier aus dem Bauch der Störe / Gloger, Katja
Die Beförderung von Lebensmitteln in Containern und Paketen / Grabarnik, I.