Портал славістики


[root][biblio]

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus)

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.

?
Your search for Chemie provides 67 hits
31

Professor Dr. A.A. Pokrovskij zum 60. Geburtstag

Haenel, H., in: Die Nahrung, 20, 1976, 10, S. 873-874
32

Über den biologischen Wert von Fetten

Pokrovskij, A.A., in: Die Nahrung, 21, 1977, 6, S. 497-502
33

Zur Wirkung biologisch aktiver Stoffe der Nahrung.

Pokrovskij, A.A., in: Die Nahrung, 21, 1977, 10, S. 845-863
34

Geschmack des Wassers

Skirstymonskaja, Bella; Sofer, Mark, in: Sputnik, 1976, 4, S. 93-95
35

Herstellung von künstlichem Kaviar als Beispiel für die Verarbeitung von Eiweiß zu künstlichen Lebensmitteln

Rogoshin, S.W.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 5-21
36

Einige Besonderheiten der Isolierung des Gesamteiweißes aus der Biomasse von Einzellern für Nahrungszwecke

Rogoshin, S.W.; Sergejew, W.A.; Mamzis, A.M.; Walkowski, D.G., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 23-31
37

Künstliche Makkaroni. 1.Mitt. Untersuchung der Eigenschaften von angereichterten und...

Tolstogusow, W.B.; Tschimirow, Ju.I.; Braudo, E.E.; Wajnermann, E.S.; Kosmina, E.P., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 33-43
38

Untersuchung der Wechselwirkung einiger Eiweißstoffe mit sauren Polysacchariden in wäßrigem Medium

Tolstogusow, W.B.; Wajnermann, E.S., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 45-60
39

Qualitätsbewertung von Eiweiß mikrobieller Herkunft mit Hilfe der mikrobiologischen und der enzymatischen Methode

Kharatyan, S.G.; Antonowa, T.W.; Wolnowa, A.J.; Belikow, W.M., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 61-64
40

Untersuchung des Nährwertes von selektiv acyliertem Casein

Belikow, W.M.; Kharatyan, S.G.; Besrukow, M.G.; Wolnowa, A.J., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 65-67