Портал славістики


[root][biblio]

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus)

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.

?
Your search for W.B. provides 14 hits
1

Meissner-Sammelband. Boris Meissner: Außenpolitik und Völkerrecht der Sowjetunion - Ausgewählte Beiträge

W.B., in: Außenpolitik, 38, 1987, S. 407 (Rezension)
2

Tatschanka, Panzerauto und BMP

Sjasko, W.B., in: Armeerundschau, 1977, 10, S. 68-73
3

Geographische Forschungen in Sibirien

Sotschawa, W. B., in: Geographische Berichte, 1976, S. 81-89
4

Auf der Suche nach Rechtssicherheit. Vorläufige Erklärung über die Gründung der gesellschaftlichen Organisation "Projekt Menschenwürde"

Solotarjow, W.B., in: Kontinent, 14, 1988, 2, S. 101-103
5

Die Zivilflugzeuge der Welt.

Taylor, John W.B.; Swanborough, Gorodon, Stuttgart: Motorbuch-Verlag 1977, 286 S.
6

Herstellung von künstlichem Kaviar als Beispiel für die Verarbeitung von Eiweiß zu künstlichen Lebensmitteln

Rogoshin, S.W.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 5-21
7

Untersuchung der Wechselwirkung einiger Eiweißstoffe mit sauren Polysacchariden in wäßrigem Medium

Tolstogusow, W.B.; Wajnermann, E.S., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 45-60
8

Eigenschaften des mit Kohlendioxyd versetzten Sauermilchgetränks "Schachterskij".

Tylkin, W.B.; Kalmysch, W.S.; Romanskaja, N.N., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 457-458
9

Physikalisch-chemische Aspekte der Herstellung künstlicher Nahrungsmittel

Tolstogusow, W.B.; Braudo, E.E.; Wainerman, E.S., in: Die Nahrung, 19, 1975, S. 9/10
10

Komplexe Gele von Eiweißen und sauren Polysacchariden

Muchin, M.A.; Wajnermann, E.S.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 20, 1975, 3, S. 313-319