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The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus)

The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.

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101

Aromatische Stoffe in verschiedenen Apfelsorten und den daraus hergestellten Weinen.

Mikeladse, G.G.; Kereselidse, Z.G., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 459-464
102

Eigenschaften des mit Kohlendioxyd versetzten Sauermilchgetränks "Schachterskij".

Tylkin, W.B.; Kalmysch, W.S.; Romanskaja, N.N., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 457-458
103

60 Jahre sowjetische Tabakindustrie.

Berger, Paul, in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 454-457
104

Die Entwicklung der Produktion von Pflanzenöl in der UdSSR.

Rogatschew, W.I.; Gawrilenko, I.W., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 451-453
105

Ergebnisse und Perspektiven der Entwicklung der sowjetischen Milchindustrie.

Luschin, Michail Georgijewitsch, in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 447-450
106

Richtungen des technischen Fortschritts in der fischverarbeitenden Industrie der UdSSR.

Bodrow, W.A.; Bodrowa, A.S., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 445-446
107

Die sowjetische Konservenproduktion.

Rogatschew, W.I.; Gawrilenko, I.W., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 440-442
108

Die Entwicklung der Zuckerindustrie in der UdSSR.

Borschtschewski, P.P., in: Die Lebensmittelindustrie, 1977, S. 437-439
109

Eiweißmenge und -qualität im Weizenkorn und in Mehlprodukten.

Saizew, W.I.; Chomez, W.G.; Shmelewa, S.W., in: Die Lebensmittelindustrie, 1976, S. 451-452
110

Eine neue Molkerei in Kaliningrad.

Michailow, Ju. Ja., in: Die Lebensmittelindustrie, 1976, S. 445-446