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The European Bibliography of Slavic and East European Studies (EBSEES) - 1991-2007

The European Bibliography of Slavic and East European Studies (EBSEES) collects books, journal articles, reviews and dissertations from Eastern Europe (former countries of Eastern Bloc) which were published in Belgium, Germany, Finland, France, Great Britain, the Netherlands, Austria and Switzerland from 1991 to 2007. The segment "Literature" and "Culture" of the European Bibliography of Slavic and East European Studies contains 18.000 bibliographic entries (from the total asset of 85.000). More information can be found here.

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1

Who is nutritionally vulnerable in Bosnia-Hercegovina?

Vespa, Josephine; Watson, Fiona, in: British Medical Journal, 311, 1995, p. 652-54
2

The impact of a reduced and uncertain food supply in three besieged cities of Bosnia-Hercegovina

Watson, Fiona; Vespa, Josephine, in: Disasters, 1995, 1995, p. 216-34
3

Des lettres comme action : Stalin au début des années 1930 vu depuis le fonds Kaganovič

Cohen, Yves, in: Cahiers du Monde russe, 38(3), 1997, p. 307-34
4

Der nachgelagerte Bereich der Landwirtschaft in Russland. Seine Umgestaltung unter besonderer Berücksichtigung der Ernährungsindustrie: Entwicklungsstand, Probleme und Auswege

Wandel, Jürgen, in: Osteuropa, 47, 1997, p. 436-54
5

Es geht auch ohne Ananas. Zur Vegetarismusfrage in der russischen Literatur

Brang, Peter, in: Slavische Literaturen im Dialog, 2000, p. 157-72
6

Mobile pastoralism and meat consumption: an archaeozoological perspective

Bartosiewicz, László, in: Tender meat under the saddle: customs of eating, drinking and hospitality among conquering Hungarians and nomadic peoples, 1998, p. 157-78
7

Réflexions sur la santé des peuples de Yakoutie: approche anthropologique et médicale

Malet, Christian, in: Boréales, 74-77, 1998, p. 67-110
8

Soviet statistics of nutrition and mortality during times of famine, 1917-1922 and 1931-1933

Wheatcroft, Stephen G., in: Cahiers du Monde russe, 38(4), 1997, p. 525-58
9

Ernährungswissenschaften und Physiologie von Justus von Liebig bis zum ersten Weltkrieg und deren Aufnahme in Schulen der österreichisch-ungarischen Monarchie von 1900 bis 1918

Robitza, Claudia, Wien, Univ., Dipl.-Arb., 1997, 159+24 p., graph. Darst
10

Alimentation et pratiques médicales traditionnelles des populations de la Basse-Kolyma (Yakoutie)

Robert-Lamblin, Joëlle, in: Boréales, 74-77, 1998, p. 31-65