slavistik-portal
Портал славістики
The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.
Your search for Tolstogusov, V.B. provides 7 hits | |
1 | Herstellung von künstlichem Kaviar als Beispiel für die Verarbeitung von Eiweiß zu künstlichen LebensmittelnRogoshin, S.W.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 5-21 |
2 | Einfluß von sauren Polysacchariden auf die Eigenschaften der PankreasproteinasenBraudo, E.E.; Strelzowa, S.A.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 19, 1975, 9/10, S. 903-910 |
3 | Untersuchung der Wechselwirkung einiger Eiweißstoffe mit sauren Polysacchariden in wäßrigem MediumTolstogusow, W.B.; Wajnermann, E.S., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 45-60 |
4 | Physikalisch-chemische Aspekte der Herstellung künstlicher NahrungsmittelTolstogusow, W.B.; Braudo, E.E.; Wainerman, E.S., in: Die Nahrung, 19, 1975, S. 9/10 |
5 | Struktur und Eigenschaften komplexer Gele aus Gelatine und PektinTschumak, G.Ja.; Wajnermann, E.S.; Tolstogusow, W.B., in: Die Nahrung, 20, 1976, 3, S. 321-328 |
6 | Künstliche Makkaroni. 2.Mitt. Untersuchung des Biologischen Wertes künstlicher MakkaroniTolstogusow, W.B.; Tschimirow, Ju.I.; Suchanow, B.P.; Brando, E.E.; Ignatjew, A.D.; Kosmina, E.P., in: Die Nahrung, 20, 1976, 3, S. 329-338 |
7 | Künstliche Makkaroni. 1.Mitt. Untersuchung der Eigenschaften von angereichterten und...Tolstogusow, W.B.; Tschimirow, Ju.I.; Braudo, E.E.; Wajnermann, E.S.; Kosmina, E.P., in: Die Nahrung, 19, 1975, 1, S. 33-43 |