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The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.
ID | 7951 |
Author(s) | Fischer, Werner |
Title | Köstlichkeiten internationaler Kochkunst |
Year | 1975 |
Pages | 456 S., 199 Abb. (farb.) |
Publisher | Stuttgart: Matthaes |
Country | Deutschland |
Form | Monographie |
Classification | WIRTSCHAFT; Industrie und Handel Industrie und Technik Leichtindustrie; Handwerk Lebensmittelindustrie, Ernährung (hier auch Kochbücher) |
Soundex | K4825; I0627; K4446 |
Abstract | Darin: Kalte Vorspeisen: Gänselebertrüffel und russische Gänseleberkugeln. S. 22. Gänseleberkugeln, Schari i gusinoi petschjonki. S. 22. Schwarzmeerrosen und Steinbuttbackenbrot (Tschernomorskije rosi und Chleb i schtscheka morskoj kambali). S. 26. Rybnaja kolbassa (Ferkelfleisch-Fisch-Wurst). S. 46. Störmarkmedaillons mit Kaviar nach Saratower Art. S. 70. Zitronenwurst oder Krimwurst. S. 86. Crabmeat nach Chabarowsker Art. S. 93. Hummer Zar Nikolaus. S. 106. Hauptplatten mit Fisch: Seezungenmuß mit Austern und Kaviar nach Boris Pepikoff. S. 116. Rublenaja Sjomka - Hacklachs. S. 122. Pressowanaja Sterlet Zarskoe selo. S. 142. Hauptplatten mit Fleisch. S. 145. Hauptplatten mit Geflügel: Russische Hühnerkoljanka. S. 188. Hauptplatten mit Wild: Bärentatzen. S. 196. Gerichte zeitgemäßer Anrichteweisen: Hühnerbrust Suwarow. S. 286. Hühnerbrust nach Kiewer Art. S. 290. Filetstreifen Nishnij Nowgorod. S. 310 |
Note | 3., erw. Aufl. |
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