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The Bibliographic Database of German Publication on Russia, the Soviet Union and its Successor States (RussGus) contains about 170.000 records from 1974 to 2003 and collects publications of different document types: books, dissertations and other university publications, articles from journals and newspapers including reviews, maps etc. The lists of personal and geographical subjects are located here and here.
ID | 20447 |
Title | Wodka und Kaviar: |
Subtitle | kuriose Geschichten und köstliche Rezepte aus russischen Kochtöpfen |
Year | 1977 |
Pages | 93 S., Abb. |
Publisher | Frankfurt am Main: Lorch |
Country | Deutschland |
Form | Monographie |
Subjects (Person) | Horn, W.; Kiesel, M. |
Classification | WIRTSCHAFT; Industrie und Handel Industrie und Technik Leichtindustrie; Handwerk Lebensmittelindustrie, Ernährung (hier auch Kochbücher) |
Soundex | W0240; K4700; K4780; G4884; K4825; R7812; R7888; K4421 |
Abstract | Inhalt: 1. Warum schlürft, kostet, schluckt man Wodka? S. 7. 2. Ein "Wässerchen" zur Begrüßung in alter Zeit. S. 9. 3. Was ist nun eigentlich Wodka? S. 23. 4. Berühmte Wodkatrinker stellen sich vor. S. 25. 5. Wie trinkt man Wodka richtig? S. 41. 6. Ohne Wodka kein russischer Humor. S. 45. 7. Käuze, Sonderlinge und Verschwender. S. 69. 8. Lebenswasser für Künstler, Clowns und Gelehrte. S. 73. 9. Das diplomatische "Wässerchen". S. 86. 10. Kleines ABC russischer Gaumenfreuden. S. 89. 11. Verzeichnis der Rezepte. S. 93. |
Note | heiter serviert von Walter Horn. (Zeichn. u. Vignetten: Monika Kiesel). |
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