Портал славістики


[root][biblio]

Bibliography of the Czech Linguistics (BibCzechLing)

The "Bibliography of the Czech Linguistics (BibCzechLing)" is provided by the Institute of the Czech Language of the Academy of Sciences of the Czech Republic (Ústav pro jazyk český AV). The database contains about 73.280 records and covers the period from 1992 till 2018. The list of subjects is located here.

ID1992CZ044718
Author(s)Lück, Erich
Title

Viersprachiges Wörterbuch der Lebensmitteltechnologie. Englisch-Deutsch-Spanisch-Französisch

Year1992
Languageger
Classification (CZ)Praktické mluvnice, učebnice, slovníky aj.
Praktické mluvnice, učebnice, slovníky aj.
Španělština
Praktické mluvnice, učebnice a slovníky
Classification (EN)Practical grammars, textbooks, dictionaries, etc.
Practical grammars, textbooks, dictionaries, etc.
Spanish
Practical grammars, textbooks, dictionaries, etc.
Subjectsangličtina; francouzština; němčina; španělština; slovníky
Subjects (DE)Englisch; Französisch; Deutsch; Spanisch; Wörterbücher
ReviewKučera, Antonín, Lebende Sprachen (Berlin) 1993, 38, č. 3, 135. s.
Mediumbook
Sourcehttps://bibliografie.ujc.cas.cz/documents/44718
PURLCitation link

More like this:

Wörterbuch Strahlenschutz, Strahlenbiologie, Nuklearmedizin. Englisch-Deutsch-Französisch-Russisch / Sube, Ralf
Wörterbuch der Datentechnik. Deutsch-Französisch und Französisch-Deutsch / Linse, Doris
Wörterbuch der Chemie. Deutsch-Französisch und Französisch-Deutsch / Kučera, Antonín
Wörterbuch der Physik. Englisch-Deutsch und Deutsch-Englisch / Greulich, W.
Town Planning Glossary. Deutsch-Spanisch-Französisch-Englisch-Italienisch / Venturi, Marco
Comprehensive dictionary of food: English-German / Lück, Erich
Comprehensive dictionary of food: English-German / Lück, Erich